Slažem se
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se". Želite li saznati više o kolačićima kliknite ovdje.

26.05.2020

Obavijest o upisu djece u DV Čarolija

Poštovani roditelji,

zbog Epidemije COVID-19 objavljuje se PRIVREMENA lista reda prvenstva za redovne programe vrtića i LISTA REDA PRVENSTVA za program predškole.

     Upravno vijeće Dječjeg vrtića Čarolija, Žakanje, donijelo je Odluku da se roditeljima koji su zbog Epidemije COVID-19 izgubili zaposlenje bodovi ne oduzimaju pod uvjetom da isti do 15.kolovoza 2020.godine vrtiću predoče dokaz o zaposlenju roditelja (Elektronički zapis podataka iz područja radnih odnosa kojeg izdaje Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje – ne starije od 30 dana).

     KONAČNI REZULTATI PRIJAVA UPISA djece biti će objavljeni na oglasnoj ploči i službenoj stranici Dječjeg vrtića dana 24. kolovoza 2020. godine.

 

     Na listi reda prvenstva za program predškole nalaze se djeca s područja svih Općina. Prvi roditeljski sastanak planira se krajem Kolovoza 2020. do kada će se utvrditi uvjeti održavanja programa s obzirom na daljnji razvoj situacije vezane uz Epidemiju COVID-19. Roditelje će se obavijestiti telefonski.

Ostale obavijesti roditelji mogu dobiti slanjem upita na e-mail adresu dvcarolija@gmail.com ili telefonski na kontakt telefon: 099/400-2885.

 

S poštovanjem,

 

                                                                               Ravnateljica DV Čarolija, Žakanje

                                                                                                Mirjana Bregar

Redovni program

Program predškole