Slažem se
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se". Želite li saznati više o kolačićima kliknite ovdje.

2. sjednica Savjeta mladih Općine Žakanje

23.03.2018

Poziv i materijali za 2. sjednicu Savjeta mladih

16. ožujka 2018. godine s početkom u 19,00 sati u vijećnici Općine Žakanje održana je 2. sjedncia Savjeta mladih Općine Žakanje na kojoj se raspravljalo o prijedlogu Poslovnika o radu Savjeta mladih Općine Žakanje te prijedlogu Programa rada s financijskim planom za 2018. godinu.


Program rada je na sjednici donesen javnom raspravom svih prisutnih članova, te se u njemu predlažu sljedeće aktivnosti za 2018. godinu:

1.DOBROVOLJNO DARIVANJE KRVI (svibanj, 2018.)

Uoči 8. svibnja, Dana Crvenog križa, organiziralo bi se dobrovoljno darivanje krvi u prostorijama Općine Žakanje ili OŠ Žakanje (ovisno o potrebama Crvenog križa). Termin treba dogovoriti s odgovornim osobama u Crvenom križu Ozalj. Ako bi odaziv bio dobar, darivanje se može ponoviti u listopadu. Financijski plan za ovu aktivnost nije potreban jer je potrebno samo organizirati prostor. 

2.RADIONICE ZA SVE UZRASTE RAZLIČITE TEMATIKE (lipanj, srpanj, kolovoz, rujan, 2018.)

Savjet mladih donosi prijedlog o organizaciji barem dvije radionice za različite uzraste (posebno dječja radionica, a posebno radionica za odrasle), a tijekom ljetnih praznika. Predložena tematika bila je „kemijska radionica“ i „keramičarska radionica“. Za ovu aktivnost potrebno je osigurati prostor za održavanje, volontere za izvođenje radionica te osigurati potrošni materijal u iznosu od oko 1.000,00 kn.

3.IZLET VUKOVAR – ILOK (rujan, listopad, studeni, 2018.)

U jesenskom periodu na prijedlog Savjeta mladih organizirao bi se jednodnevni izlet u Vukovar i Ilok. Financiranje prijevoza u iznosu od 5.000,00kn odobreno je od strane načelnika Danijela Jurkaša, a ostatak troškova (ručak, ulaznice, …) je vlastitom angažmanu izletnika.

4.ADVENT U ŽAKANJU

Savjet mladih predložio je proširenje i obogaćenje programa, druženja i ugostiteljske ponude. Troškove svih prijedloga snosi Općina Žakanje iz troškova reprezentacije.

5. POKRETNJE FACEBOOK STRANICE SAVJETA MLADIH

6. Udruzi Ciciban je prijavom Projekta za organizaciju kazališne predstave povodom Dana obitelji u svibnju, a na prijedlog Savjeta mladih uplaćeno 5.000,00 kn koje će se investirati u kazališnu predstavu Gradskog kazališta Zorin dom koje će gostovati u Osnovnoj školi Žakanje u svibnju.