Slažem se
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se". Želite li saznati više o kolačićima kliknite ovdje.

Privremena bodovna lista za dodjelu stipendija učenicima i studentima s područja Općine Žakanje u školskoj / akademskoj godini 2023./24.

05.12.2023

Temeljem članka 19. Pravilnika o stipendiranju učenika i studenata s područja općine Žakanje (Službeni glasnik Općine Žakanje, 04/18) i Natječaja za dodjelu stipendija redovitim učenicima i studentima s područja općine Žakanje za školsku/akademsku godinu 2023./2024. Povjerenstvo za stipendije objavljuje

Privremena bodovna lista za dodjelu stipendija

U roku od 8 dana od dana objavljivanja liste svaki kandidat može podnijeti prigovor Povjerenstvu za provođenje žalbenog postupka dodjele stipendija u školskoj/akademskoj godini 2022./2023. Prigovor se podnosi isključivo u pismenom obliku na adresu Povjerenstva: Općina Žakanje, Povjerenstvo za provođenje žalbenog postupka, Žakanje 58, 47276 Žakanje.

NAPOMENA: Učenici i studenti koji su ostvarili pravo na stipendiju iz drugih izvora (državne, županijske…) MOGU ODABRATI SAMO JEDNU STIPENDIJU. Ukoliko se kandidati s ove privremene bodovne liste odluče za drugu stipendiju, lista u pojedinoj kategoriji se pomiče na sljedećeg kandidata za stipendiju prema broju ostvarenih bodova.