Slažem se
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se". Želite li saznati više o kolačićima kliknite ovdje.

Upisi u programe Dječjeg vrtića Pčelica Žakanje u pedagoškoj godini 2023./24.

15.06.2023

Poštovani roditelji / skrbnici,

obavještavamo Vas da su od 15. do 23. lipnja 2023. godine u tijeku upisi u programe Dječjeg vrtića Pčelica Žakanje za pedagošku 2023./2024. godinu.

Prijave za upis djece podnose se na slijedeći način:

1. redoviti cjelodnevni 10-satni program u jednoj dobno mješovitoj jasličkoj skupini (za djecu koja će do kraja tekuće godine navršiti 1. do 3. godine života) i u jednoj dobno mješovitoj vrtićkoj skupini (za djecu od navršene 3. godine života do polaska u osnovnu školu):

 

 


2. program predškole (za svu djecu u godini prije polaska u osnovnu školu koja ne polaze redoviti program vrtića):

Prijava za upis podnosi se popunjavanjem obrasca Obrazac-ZAHTJEV ZA UPIS DJETETA U PROGRAME DJEČJEG VRTIĆA PČELICA ŽAKANJE koji se dostavlja na jedan od slijedećih načina:

  • putem elektronske pošte na e-mail adresu : dv.pcelica@opcina-zakanje.hr
  • poštom na adresu: Dječji vrtić Pčelica Žakanje, Žakanje 59D, 47276 Žakanje
  • osobnom predajom u Dječjem vrtiću Pčelica Žakanje.

Obrazac možete također preuzeti u Dječjem vrtiću Pčelica Žakanje svakim radnim danom od 07,00 do 16,00 sati.3. kraći odgojno-obrazovni program – igraonica (za djecu od navršene 3. godine života do polaska u osnovnu školu)

Prijava za upis podnosi se popunjavanjem obrasca Obrazac-ZAHTJEV ZA UPIS DJETETA U PROGRAME DJEČJEG VRTIĆA PČELICA ŽAKANJE koji se dostavlja na jedan od slijedećih načina:

  • putem elektronske pošte na e-mail adresu : dv.pcelica@opcina-zakanje.hr
  • poštom na adresu: Dječji vrtić Pčelica Žakanje, Žakanje 59D, 47276 Žakanje
  • osobnom predajom u Dječjem vrtiću Pčelica Žakanje.

Obrazac možete također preuzeti u Dječjem vrtiću Pčelica Žakanje svakim radnim danom od 07,00 do 16,00 sati.Obrada i evaluacija zahtjeva je od 25. lipnja do 10. srpnja 2023. godine.

Privremenu listu reda prvenstva utvrdit će Upravno vijeće Dječjeg vrtića Pčelica Žakanje na prijedlog Povjerenstva za provedbu upisa, a objavit će se 11. srpnja 2023. godine, u sustavu eUpisi, na oglasnim pločama i službenim stranicama Dječjeg vrtića.

Roditelj ima pravo prigovora na Privremenu listu reda prvenstva  u djelu koji se odnosi na njegovo dijete u roku od 3 dana od objave Liste reda prvenstva. Prigovor se u pisanom obliku podnosi Upravnom vijeću. Odluku o upisu djece donosi Upravno vijeće.   

Konačni rezultati upisa objavit će se najkasnije u roku od 60 dana od dana isteka roka za podnošenje prijava za upis, u sustavu eUpisi, na oglasnim pločama i službenim stranicama Dječjeg vrtića.

 


Odluka o upisu u DV Pčelica Žakanje

Pravilnik o upisu u DV Pčelica Žakanje

I. izmjene i dopune Pravilnika o upisu u DV Pčelica Žakanje