Vijesti

POTPISIVANJE UGOVORA

08.05.2017

Danas će načelnik Nikola Sopčić u Karlovcu potpisati ugovor o sufinanciranju projekta "Investicijsko održavanje nerazvrstanih cesta na području općine Žakanje" u vrijednosti 100.000 kuna. Potpisivanju ugovora biti će nazočan i ministar Lovro Kušćević.

Općina je projekt uspje&scaron

Saznajte više »


DAN OPĆINE ŽAKANJE 2017.

26.04.2017

U četvrtak, 27. travnja 2017. godine s početkom u 11,00 sati u Osnovnoj školi Žakanje, održat će se proslava Dana Općine Žakanje. Tom će se prigodom dodijeliti općinske nagrade zaslužnim pojedincima i udrugama s područja općine Žakanje. Ove godine to su: Dobrovoljno vatrogasno dr

Saznajte više »


PROJEKT "OŽIVLJAVANJE U ZAJEDNICI" u Žakanju

21.04.2017

Općina Žakanje se uključila u projekt „Oživljavanje u zajednici“ pod vodstvom gospođe dr. Maje Grba Bujević, ravnateljice Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu kroz koji se provodi edukacija laika o osnovnim mjerama održavanja života uz upotrebu automatskog vanjskog defibrilatora.

C

Saznajte više »


OTVORENJE NOVOUREĐENIH PROSTORA DJEČJEG VRTIĆA

20.04.2017

Sa svrhom zadovoljenja potreba u području ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja na području općine Žakanje, Općina Žakanje je prije punih 10 godina osnovala Dječji vrtić, te je tako postala jedno od prvih malih općina koje imaju vrtić. Interes za korištenjem usluga v

Saznajte više »


JAVNI RADOVI

19.04.2017

Općina Žakanje raspisla je Javni natječaj za prijem u radni odnos na određeno vrijeme u programu javnih radova koji je objavljen na stranicama HZZ-a "Burza rada", a otvoren je od 20. travnja do 28. travnja 2017. godine.

Zainteresirane osobe, koje ispunjavaju uvjete mogu se javiti u Jedinstveni upr

Saznajte više »


SRETAN USKRS

14.04.2017

Načelnik Općine Žakanje Nikola Sopčić te svi djelatnici Jedinstvenog upravnog odjela, žele mještanima Općine Žakanje sretan i blagoslovljen Uskrs! Neka Vas prati mir i Božji blagoslov, a kamo god pođete nosite sa sobom svjetlo uskrslog Isusa Krista!

 

SRETAN USKRS