Prijave za sudjelovanje na 2. sajmu RuralKa

12.06.2017

Poštovani,

ovim putem Vas obavještavamo da Razvojna agencija Karlovačke županije KARLA d.o.o. i ove godine organizira 2. sajam RuralKa (sajam ruralnih područja Karlovačke županije) te Sajam lova i ribolova, sukladno Strategiji razvoja lovnog i ribolovnog turizma Karlovačke županije (SC3-P1-M1; SC3-P2-M1, Strategija se nalazi OVDJE)

Kao i prošle godine, RuralKa bi se održala istovremeno sa Međunarodnom izložbom pasa (CACIB) 09.-10. rujna 2017. godine,  na prostoru ŠRC Korana u Karlovcu. Sajam je zamišljen kao predstavljanje turističkih potencijala i ruralnih proizvoda svih jedinica lokalne samouprave s područja Karlovačke županije koje se žele predstaviti brojnim domaćim i stranim posjetiteljima. Koncept organizacije sajma i pokriće troškova bi bili slični kao i prošle godine.

Pozivamo sve koji su zainteresirani da se njihovi proizvodi, programi, manifestacije, povijesne lokacije, smještajni kapaciteti, obiteljsko poljoprivredna gospodarstva, lovačke udruge ili ribolovna društva predstave na sajmu da se jave u Općinu Žakanje kako bismo što bolje predstavili općinske turističke potencijale.

Molimo Vas da, ukoliko ste zainteresirani, najkasnije do 15. lipnja 2017. potvrdite Vaše sudjelovanje na sajmu. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na broj 047/757-836 ili osobno u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Žakanje.